Reunir-nos en cercle els vespres de lluna plena és un regal que ens fem les dones.

Les nostres avantpassades convivien i compartien el seu dia a dia d’una manera activa i natural. Avui vivim desconnectades les unes de les altres i vivim en solitud les nostres etapes vitals.

En un cercle de dones, ens retrobem amb nosaltres mateixes i re connectem amb el que som. Ens recolzem, ens respectem, ens cuidem i ens veiem reflectides les unes amb les altres. Sabem que cada una fa el seu camí i te la seva singularitat però en realitat tenim molt més en comú del que ens pensem…

En un cercle creem relacions autèntiques i respectuoses on cada un és important, validada i escoltada, i és aleshores quan s’activa la màgia…

En un cercle de dones es desperta un profund amor i una gran admiració cap a nosaltres mateixes a través del mirall de les altres.

Un cercle és flexible, no hi ha jerarquies, estem totes al mateix nivell, el nostre inconscient reconeix ràpidament la llar familiar del cercle, perquè els cercles femenins venen de molt lluny. I estar totes en un espai segur i cuidat, com quan estàvem a l’úter de la nostra mare, amb presència i consciència, sense judicis ni etiquetes, fa que aquest sigui un lloc de creixement, un espai sagrat i nutritiu.

El meu enfoc és combinar el contacte amb la natura, amb caminades medicinals pel bosc, en silenci i a la llum de la lluna, despertar els nostres sentits amb propostes vivencials per viure amb plenitud i alegria la nostra feminitat, compartir en cercle i nodrir tots els sentits amb un sopar deliciós, fet amb molta cura i amor. 

Ens agradarà molt que vinguis!

Aportació 30€ inclou el sopar casolà fet amb amor.

Un cercle de dones és un moment per trobar-te amb tu i per compartir algunes coses amb d’altres que també les volen compartir. Només allò que vols, amb el més gran respecte a la intimitat i la necessitat de cadascú. Un moment per a la introspecció, la reflexió, el deteniment i la cura d’una mateixa.

Per a mi el cercle de dones és un espai de repòs i d’acolliment a on el més important no és tant el que succeeix sinó la sensació, tan necessària, de sentir-se acompanyada.

Aquesta sensació de sostén m’ acompanya durant el cercle i també després a casa, o a la feina…

Gràcies Pau per la teva manera d’entendre i proposar els cercles. Peus a terra per caminar segures i el cap ben amunt per somniar.

Els cercles de dones m’han fet trencar barreres que no sospitava; en ells aprofundeixo en el meu creixement personal junt a altres dones, creant una xarxa femenina molt poderosa i inexplicable.

Em sento en un entorn íntim que em cuida, que no em jutja, que em respecta, que m’ajuda a connectar amb la meva essència femenina durant una estona que és com un regal que ens fem totes.

Moltes gràcies, Pau, per aquesta experiència tan meravellosa, per tant d’amor, bellesa, passió, inspiració i respecte amb el què has sembrat aquests cercles.

Tot està tan ben cuidat, que la sensibilitat i la dolçor floreix en tots els detalls, a cada passa, a cada paraula, a cada so, a cada olor, a cada sabor…

Gràcies a totes les dones que formeu part d’aquest bonic cercle femení: ple entrega, harmonia i consciència. Juntes hem iniciat un camí de joia, encès de llum, de calma, escolta i una gran profunda nutrició, i espero i desitjo que anem teixint, agafades de les mans, preciosos espirals, durant moltes llunes plenes més.

Que tots els cors girin al voltant del sol i que totes les ànimes brillin com les llunes! 

El cercle de dones és sempre una nit màgica i molt especial per a mi.

Em sento emocionada i molt agraïda!

Mil gràcies, Pau!!!

La lluna plena, la natura, el menjar, el mirar endins, les dones, … els cercles són un regal que em concedeixo cada mes i que m’aporten força i vitalitat. Compartir en comunitat femenina és ancestral i amb el ritme actual costa poder trobar moments per gaudir-ne. Els cercles de dones són una bonica oportunitat.