Qui soc?

Em dic Pau Simon i Udina, m’ofereixo per acompanyar-te a que vibris més alt apoderant-te de l’abundància de la teva feminitat.

Sóc escorpina amb ascendent àries, pel que el meu quotidià combina les emocions profundes i intenses, amb el foc, la passió i la intuïció. No puc evitar mirar la vida com una àliga; amb una perspectiva que m’ajuda a clarificar el que observo i veure el que hi ha darrera de l’evident. M’encanta cuidar els detalls i soc una enamorada de la natura.

Soc mare de tres nois. De formació psicòloga, renaixedora i facilitadora de cercles de dones. En la meva altra vida vaig dedicar-me molts anys al màrqueting, treballant per objectius, en un món molt masculinitzat i productiu.

Ara mateix la meva vocació, després d’un llarg treball d’indagació personal en la feminitat, és compartir i donar la mà a les dones que s’han perdut i que busquen el camí de retorn a casa. O aquelles que volen vibrar més alt.

Creure és crear, per això sento que enfocar-nos en el que volem ser i la vida que desitgem viure és realment important i transformador.

Renéixer del càncer és el que vaig sentir amb l’experiència de transitar un càncer de pit als trenta nou anys.

La meva vida es va aturar i vaig penetrar dins meu, ben endins, fins que poc a poc vaig poder re connectar amb la meva essència femenina trobant una força immensa i sorprenent, que em va permetre crear de nou la meva vida, des d’una nova mirada i sentint que havia renascut. Talment com una papallona!

Ara mateix els meus pilars de vida és tot allò que em sumi benestar: envoltar-me de persones que m’inspirin, alimentació saludable, natura, respiració conscient i ioga.